DJ & Discobar voor uw feest, fuif festival of event

DJ discobar twitboard

Mega Ambi Deejays

Hip, hot & trendy! Deze muzikale trendsetters uit de Kempen zijn niet meer weg te denken uit de grootste fuiven, festivals, jeugdhuizen & TD's. Mega Ambi Deejays zijn razend populair en zorgen overal waar ze op de affiche staan voor een gigantische en compleet crazy party!

Ze hebben de meest crazy party crowd, ze zorgen voor de zotste ambiance en gaan niet naar huis voor de keet helemaal op zijn kop staat. Met de meest flitsende all round mixen & hun funky ambi beats bombarderen ze elke party tot een daverend en onvergetelijk feest...!

Van de recentste party bombs tot de vetste techno classics & lokale underground anthems, Mega Ambi Deejays jagen de heetste floorfillers aan een onwettig tempo door hun bonkende ambi woofers. Deze disk jockeys beheren werkelijk alle muziekgenres en zwieren ze in de meest vette, flitsende & verrassende party mix.

Moshpits, people diving from stage, jumping around, screaming & shouting, all hands & lots of beer in the air... de fuivende massa wordt compleet gek met De Mega Ambi Deejays achter het dj deck...!

Mega Ambi Deejays ook op jou party?

Een bruisende DJ set van dit DJ talent uit de Kempen in uw jeugdhuis of op uw fuif, festival, TD of event? Een guestset of de mega ambi deejays All Night Long? Met of zonder installatie? Contacteer ons via dit contactformulier of via:

GSM: 0476/767976

E-Mail: info@ambideejays.be

Referenties

Mega Ambi Deejays zijn de populairste dj’s op de grote fuiven & festivals in de regio. Ze lokken massa’s volk en zorgen voor massaal veel sfeer op de meest uiteenlopende events van de grootste festivals & tentfuiven tot de lokale fuifzalen, jeugdhuizen, danscafés & TD's. Ze maakten de promomix voor het Casa Blanca Festival, draaiden sets op Studio Brussel, zette clubs als Red 'n Blue Antwerp & Missing Link Westmalle helemaal op z'n kop en met de Mega Ambi Deejays barstten scoutsfuiven als Effe Heffe en chirofuiven als Bouwel Open Air kompleet uit hun voege. Ook tal van andere fuiven en festivals zetten dit jaar Mega Ambi Deejays maar al te graag op hun affiche. Om er maar enkele op te sommen:

Discobar


De Mega Ambi Deejays

Fuif DJ en feest Discobar in regio Kempen & Antwerpen

Voor bookings & info:
info@ambideejays.be

0476/767976


discobar De Mega Ambi Deejays
fuiven